Eko klub VrBa
 
 
Facebook Image
Banner
Twitter Image

plesimuzika.jpg
flajersajt.jpg
spust.png
plakat.jpg
ocistimosrbiju.jpg
nasa.jpg
spustise.jpg
logo-ekovrba.jpg
kingstown1.jpg
ernsthaeckel.jpg
2u9ub86.jpg
E-mail

Inicijativa za zaštitu i unapređenje Podunavačkih bara

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Inicijativa za zaštitu i unapređenje Podunavačkih bara EKO KLUB "VrBa" iz Vrnjačke Banje pokrenuo je INICIJATIVU ZA ZAŠTITU I UNAPREĐENJE PODUNAVAČKIH BARA.

U okviru projekta predviđeno je učešće u akciji Veliko spremanje Srbije u Subotu 09. Juna od 9 do 16 časova na lokaciji ulaza u podunavačke bare.

Pozivamo sve građane i institucije zainteresovane za učešće u projektu da se jave koordinatoru projekta Aleksandru Kostadinoviću na broj 0698827887 ili da se pojave na podunavačkim barama u Subotu 09. Juna od 09 časova. U okviru akcije predviđena je eko radionica - „od radionice u neprirodi do škole u prirodi“ koju pohađaju deca školskog uzrasta.
Na projektu sarađuju: Opština Vrnjačka Banja, JP Direkcija za planiranje i izgradnju, JKP „Beli Izvor“ JP „Borjak“, VRT, mesne zajednice, Osnovne škole, Udruženja građana, Sportski klubovi-ribolovci, lovci.

Projekat podržali: Ministarstvo za zaštitu životne sredine,rudarstva i prostornog planiranja, Balkanski Fond za Lokalne Inicijative, USAID, Regionalna razvojna agencija Raškog i Moravičkog okruga, Sport + Adrani korisnik voda Srbija Jugozapad.
Inicijativa za zaštitu i unapređenje Podunavačkih bara

 

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright © 2010-2017 Eko Klub VrBa. Sva prava zadržana.