Eko klub VrBa
 
 
Facebook Image
Banner
Twitter Image

plesimuzika.jpg
flajersajt.jpg
spust.png
plakat.jpg
ocistimosrbiju.jpg
nasa.jpg
spustise.jpg
logo-ekovrba.jpg
kingstown1.jpg
ernsthaeckel.jpg
2u9ub86.jpg

Još jedna uspešna avantura na Zapadnoj Moravi

 

OOSR Moravac i Eko klub VrBa uspešno su organizovali u subotu 23. jula veseli spust niz Zapadnu Moravu pod sloganom - OPUSTI SE I SPUSTI SE. Akciji se odazvalo preko 100 ljudi, kako članova OOSR Moravac i Eko kluba VrBa tako i dosta iskrenih zaljubljenika u reku i prirodu. Samom spustu je učestvovalo 20tak posada sa svojim inovativnim, improvizovanim plovilima. Kod restorana Šaran u Vrnjcima je spremljen topli doček spustaša sa već pripremljenim vojničkim pasuljem kome i slučajni posetioci nisu odoleli.
Prava izletnička atmosfera je krasila ove godine Moravski spust tako da se moglo videti (a i probati) dosta raspaljenih roštilja pa i poneki ražanj
koji se lagano okretao na tihoj vatri. Tako da ako ste ove godine bili sprečeni da prisustvujete avanturi na Zapadnoj Moravi, obavezno dođite sledeće godine jer je dobar provod zagarantovan. Takođe, moramo da pomenemo da nikakvih problema sa plovilima i čamcima nije bilo tako da su svi mogli maksimalno da se koncentrišu na "treće poluvreme". Druženje je, po dolasku spustaša, potrajalo do duboko u noć.
Uostalom, delić atmosfere sa veselog spusta možete videti u našoj galeriji slika ili na našoj facebook strani.

 

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright © 2010-2017 Eko Klub VrBa. Sva prava zadržana.